Тишківська сільська рада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Тишківка планує розвивати освітню мережу

Дата: 14.06.2018 10:05
Кількість переглядів: 522

    У Тишківській об’єднаній територіальній громаді днями відбулася консультаційна зустріч щодо створення ефективної мережі освітніх закладів.

    Освітня реформа, яка нині впроваджується в Україні, передбачає, що головною метою навчання є оволодіння учнями певним набором компетентностей та наскрізних вмінь. І це особливо важливо для освітніх закладів у невеликих містах, селищах, селах, - переконана Ярослава Ткаченко, радниця з муніципальних послуг Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».Фото без опису    Пані Ярослава надала консультації керівництву та активу Тишківської ОТГ у рамках створення матриці освітньої мережі на території громади, де фактична наповнюваність класів значно нижча розрахункової. На її думку, формування матриці освітніх закладів важливе для ефективного використання коштів освітньої субвенції та виявлення резервів фінансового ресурсу, що може бути спрямований на фінансування закладів середньої освіти та підвищення якості надання освітніх послуг на території.

   Результатом нашої зустрічі стало виявлення резервів Тишківської ОТГ задля ефективного використання ресурсів освітньої субвенції та підвищення якості надаваних послуг

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь