Тишківська сільська рада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Рух - це здорово!

Дата: 08.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 330

      Сьогодні в рамках фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Рух – це здорово!» на території с.Тишківка відбувалися різного виду активності: в приміщенні Тишківського Палацу культури проходили змагання з тенісу, на спортивному майданчику та на футбольному полі ОЗ «Тишківський ліцей» діти мали змогу пограти у футбол, волейбол та баскетбол. До заходів долучилася уся бажаюча молодь села. Було помітно неозброєним оком, що рух – це не просто здорово, а й весело. Діти гарно провели час, активно долучившись до гри, та зарядилися позитивною енергетикою від спілкування один з одним. По завершенню програми найактивніших учасників було нагороджено грамотами відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Тишківської сільської ради.

    Хочеться подякувати за співпрацю у проведенні заходів директору Тишківського Палацу культури Таранусі Аллі Василівні та керівнику любительського об’єднання тенісистів «Лідер» Таранусі Олександру Валерійовичу, вчителю фізичної культури ОЗ «Тишківський ліцей» Ткаченку Володимиру Яковичу та вчителю фізичної культури Федорівської філії ОЗ «Тишківський ліцей» Думичу Олександру Петровичу.

   Дуже велику вдячність висловлюємо нашим меценатам: Саусю Сергію Івановичу та Неофіті Ігорю Богдановичу за придбаний спортивний інвентар для проведення заходу. Бажаємо усім причетним до свята міцного здоров’я, миру, достатку, здійснення найзаповітніших мрій і дякуємо, що сприяєте активному дозвіллю та розвитку підростаючого покоління.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь