Тишківська сільська рада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Стартував набір в об’єднану штурмову бригаду «Лють»: запрошують усіх охочих кропивничан

Дата: 20.02.2023 14:13
Кількість переглядів: 40

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» — це воєнізований підрозділ поліції нового зразка, призначений для відсічі та стримування збройної агресії росії проти України.

    У січні 2023 року розпочато формування штурмової бригади «Лють»,  до яких можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

До цієї роботи долучилася й Державна служба зайнятості, яка проводить спільну з Національною поліцією України широку інформаційно-роз'яснювальну роботу серед безробітних, у т.ч. під час проведення заходів.

Тож, днями, у приміщенні Онуфріївського відділу  Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості старший інспектор сектору кадрового забезпечення Олександрійського районного відділу поліції Вікторія Антонішена провела презентацію оперативно-штурмової бригади «Лють».

Вона наголосила, що основу цих бригад становитимуть досвідчені працівники поліції та спецпризначенці, котрі неодноразово брали участь у бойових діях.

В. Антонішена розповіла безробітним про механізм вступу до поліцейської об'єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють»,  а також поінформувала про переваги служби у добровольчій бригаді Національної поліції. Наголосила, що на кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення. Після завершення військових дій кожен з працівників бригади зможе залишитися працювати в поліції.

Безробітні, які були присутні на заході, узяли активну участь у дискусії щодо переваг та недоліків роботи у поліції, а також мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили. 

Наостанок поліціянтка запросила вмотивованих, рішучих та патріотично налаштованих долучитися до команди однодумців та стати на захист країни.

Бажаєте отримувати корисну інформацію, пов'язану зі сферою зайнятості? Запрошуємо відвідати інформаційні заходи, що проводять фахівці філій та їхніх структурних підрозділів. Орієнтовний графік за посиланням https://kid.dcz.gov.ua/storinka/seminary-treningy

Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчої філії обласного центру зайнятості або телефонуйте за номерами, що розміщені тут: http://surl.li/eghis.

Ми є у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь